Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Feyenoord verhuurt Jari Schuurman aan NEC

17 aug 2017, 09.25Nieuws

GORINCHEM - Jari Schuurman komt dit seizoen uit voor N.E.C. De 20-jarige Gorinchemse middenvelder wordt door Feyenoord voor één seizoen verhuurd aan de Nijmeegse club, die uitkomt in de Jupiler League.

Schuurman heeft bij Feyenoord nog een contract tot de zomer van 2020. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan Willem II, waar hij in elf wedstrijden drie keer scoorde. De door Feyenoord opgeleide Schuurman debuteerde op 8 mei 2016 tegen N.E.C. voor Feyenoord 1.

In Nijmegen komt Schuurman een oude bekende tegen. Begin deze maand verhuisde ook verdediger Calvin Verdonk op huurbasis naar N.E.C., dat de Jupiler League aanstaande vrijdag begint met een thuiswedstrijd tegen Almere City FC. 

Embedded rich media on Twitter

(bron: Feyenoord.nl)

Lees meer over : Jari Schuurman, Feyenoord, NEC