Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Finale EM Cup op zaterdag 10 juni

14 apr 2017, 11.47Nieuws

GORINCHEM/REGIO - De finale van het Regio Voetbal Toernooi om de EM Kantoorsystemen Cup is definitief vastgesteld op zaterdag 10 juni.

Onder voorbehoud was tot nu toe -net als vorig seizoen- uitgegaan van Tweede Pinksterdag, maar dan krijgen de meeste nacompetities hun ontknoping. Regio-Voetbal wil daar uiteraard uitgebreid verslag van doen. Vandaar de verplaatsing van de finale naar zaterdag 10 juni. 

Bij Unitas
De eindstrijd van de EM Cup zal worden gespeeld bij GVV Unitas. Deze week plaatsten titelverdediger Kozakken Boys, WNC en De Alblas zich voor de halve finales. Het kwartet zal worden gecompleteerd door GRC 14 of SteDoCo, die dinsdagavond 25 april in de laatste kwartfinale tegen elkaar spelen.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : EM Kantoorsystemen Cup, EM Cup