Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Focus'07 ontkracht bijtincident

08 sep 2014, 12.10Nieuws

BRAKEL - Volgens bestuurslid wedstrijdzaken Hans van Diejen van Focus'07 is er in de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Brakel geen sprake geweest van een 'bijtincident'. "Er is niemand die dit heeft waargenomen."

In de 40-ste minuut van het volgens Van Diejen 'stevige maar sportieve duel' was er een incident, waarbij rood werd getrokken voor Brakel (wegens een vermeende slaande beweging) en geel voor Focus'07. Daarna werd het wat onvriendelijk en kwam het rustsignaal op een welkom moment.

"In de rust is er met geen woord over bijten gerept", zegt Hans van Diejen, die namens Focus'07 in de bestuurskamer aanwezig was. "En na afloop aanvankelijk ook niet."

Foto
Pas later werd Van Diejen in de bestuurskamer geconfronteerd met een foto, waaruit volgens Brakel bleek dat er gebeten zou zijn. "Op de foto was een arm met een wondje te zien. Bijten is door niemand waargenomen. Er is ook niks aan de scheidsrechter gemeld." 

Met de Culemborgse speler in kwestie is volgens Hans van Diejen indringend gesproken. "Hij ontkent stellig te hebben gebeten. Hooguit is hij met een nop langs de arm van zijn tegenstander gegaan."

Beleving
Van Diejen baalt ervan dat Focus'07 op deze manier in het nieuws is gekomen. "Want het was een fantastische voetbalmiddag. De beleving in Zuid I spreekt ons aan. We zijn dan ook blij dat we dit seizoen niet in West I maar in Zuid I zijn ingedeeld. We verwachten een erg leuke competitie."