Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Fop Gouman blijft tóch bij Heerjansdam

07 mrt 2016, 13.01Nieuws

HEERJANSDAM - Kondigde Fop Gouman eerder nog aan Heerjansdam na een seizoen alweer te gaan verlaten, inmiddels heeft hij bakzeil gehaald. Zijn contract bij de zaterdageersteklasser wordt met een jaar verlengd.

Gouman zei eerder zijn eigen weg te gaan 'vanwege een gebrek aan vertrouwen naar de toekomst'. Het bestuur wilde pas in maart praten over contractverlenging en daar was Gouman niet gelukkig mee.

Nu lijken de plooien glad gestreken. Fop Gouman heeft voor een jaar bijgetekend. 'Met de verlenging van de samenwerking wordt de voortzetting van het eerder ingezette technisch beleid onderstreept', meldt het bestuur op de clubwebsite.

Voor hij bij Heerjansdam aan de slag ging, was Fop Gouman drie jaar lang trainer van vv Alblasserdam. Met Heerjansdam staat hij momenteel op de zorgelijke 12e plek in 1C