Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Frans Ceton komende zomer aan de slag bij Olympia'60

05 mrt 2018, 23.44Nieuws
(foto: Rick den Besten)

DONGEN - Frans Ceton gaat komende zomer als hoofdtrainer aan de slag bij Olympia'60. De 41-jarige Ceton volgt bij de zaterdagderdeklasser uit Dongen Arne Koeman op.

Bestuur en technische commissie van Olympia'60 zijn met Frans Ceton een éénjarige samenwerking overeengekomen. Hierbij is de intentie uitgesproken om een langdurige relatie aan te gaan. 

Ceton is van beroep docent lichamelijke opvoeding. Hij woont in Tilburg en is in bezit van het trainersdiploma TC 1 (UEFA A). Hij werkte eerder als jeugdcoach bij Unitas, Heerjansdam, Sarto en als hoofdcoach bij Sarto, Seolto, SV Capelle en SVW, waar hij afgelopen januari opstapte

Als speler voetbalde Frans Ceton in de A- en B-jeugd bij Feyenoord en later in de hoofdklasse en 1e klasse bij Unitas, Heerjansdam, Papendrecht, Triborgh, DESK.

Olympia'60 neemt momenteel de zesde plek in in de 3e klasse D.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : Frans Ceton, Olympia'60, SVW