Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Frans van Wijk nieuwe trainer Wilhelmina’26

07 jan 2012, 22.25Nieuws

WIJK EN AALBURG – De geruchten waren er al. Maar nu is er zekerheid: Frans van Wijk wordt de nieuwe trainer van derdeklasser Wilhelmina’26.

Zaterdagmiddag tijdens de nieuwjaarsreceptie kon een glunderende Wilhelmina-voorzitter Henk Treffers het nieuws wereldkundig maken. “Het is een positieve verrassing dat Frans onze trainer wordt”, sprak Treffers. “We zijn er heel blij mee.”

Van Wijk, die zelf 23 jaar bij Wilhelmina'26 voetbalde, besloot een paar weken geleden hoofdklasser Achilles Veen, zijn huidige werkgever, aan het einde van het seizoen te verlaten. Bij Wilhelmina’26 wordt hij de opvolger van de vertrekkende Grad Damen. “Ik heb naar mijn gevoel gehandeld”, legt Van Wijk zijn verrassende keuze uit. “Ik kon ook naar een hoofdklasser, maar ik vind die functie als belasting richting mijn gezin en mijn werkgever (Altena College) momenteel te hoog.”