Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Frans van Wijk verlaat Sparta'30 al na één seizoen

14 nov 2017, 22.02Nieuws
Frans van Wijk in zijn periode bij Achilles Veen.

ANDEL - Sparta'30 neemt na dit seizoen afscheid van Frans van Wijk. De ervaren hoofdtrainer is bezig aan zijn eerste en dus ook gelijk laatste seizoen bij de derdeklasser.

Van Wijk maakte zijn besluit dinsdagavond kenbaar aan de selectie. Reden daarvan is het gebrek aan perspectief in Andel.

Het bestuur van de derdeklasser meldt: "Wij betreuren zijn besluit, maar zijn er van overtuigd dat Frans zich tot het eind van het seizoen maximaal zal inzetten om het eerste elftal zo goed mogelijk te begeleiden. Uiteraard gaan wij in overleg met de technische commissie op zoek naar een goede vervanger."

Sparta'30 beleeft met drie overwinningen en vier nederlagen een wisselvallige seizoensstart. Zaterdag gaat de nummer negen van de derde klasse D op bezoek bij hekkensluiter Willem II.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >
Lees meer over : Sparta'30, Frans van Wijk