Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Gaslek zorgt voor afgelasting De Alblas-Groote Lindt

09 feb 2019, 19.40Nieuws

OUD-ALBLAS - De Alblas zag zijn thuiswedstrijd tegen Groote Lindt om een niet-alledaagse reden worden afgelast. Het bestuur van de zaterdagderdeklasser achtte het in verband met een gaslek in een tankauto op het nabijgelegen industrieterrein van Alblasserdam niet verantwoord om te gaan voetballen.

"Ik sta honderd procent achter dat besluit", zegt hoofdtrainer John den Dunnen. "Er bereikten mij berichten dat verschillende mensen op het sportpark moesten braken vanwege de stank die het gas voortbracht. Dan kun je beter het zekere voor het onzekere nemen en wedstrijden annuleren. De gezondheid van mensen gaat voor alles, daar is geen discussie over mogelijk." 

Embedded rich media on Twitter

Jan Timmer

Verslaggever regio West-Alblasserwaard Mail Jan >