Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Geen dubbelfunctie meer voor Richard Smaal bij Dubbeldam

06 jan 2019, 19.01Nieuws
Tijdens de Proxsys Cup zit Richard Smaal niet op de bank, maar staat hij in het veld. (foto: Rick den Besten)

DORDRECHT - Richard Smaal zal volgend seizoen niet langer de zaterdag- én de zondagselectie van Dubbeldam onder zijn hoede hebben. De oud-trainer van onder meer Asperen en ASV Arkel gaat door bij Dubbeldam-zaterdag; voor de zondagtak zal een nieuwe trainer worden gezocht.

Dubbeldam is tevreden over de wijze waarop Richard Smaal de dubbelrol heeft ingevuld. 'Toch blijkt nu dat dit voor iemand die daarnaast een volledige dagtaak heeft, een te grote belasting te zijn. En omdat Dubbeldam toch graag door wil gaan met Smaal, heeft Dubbeldam besloten dit experiment voorlopig af te blazen en de nieuwe competitie met twee trainers in te gaan'.

 

Lees meer over : Richard Smaal, vv Dubbeldam