Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Gemeente Gorinchem verdedigt titel op NK Ambtenarenvoetbal

19 jun 2019, 14.09Nieuws
(foto: gemeente Gorinchem)

GORINCHEM – De ambtenaren van de gemeente Gorinchem reizen komend weekend weer af naar Leeuwarden. Op de velden van derdeklasser SC Leovardia wordt op vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni op het NK de strijd aangebonden met collega-gemeenten.

De heren verdedigen in de Friese hoofdstad de nationale titel en behoren met spelers als Corné van Rosmalen en Sjoerd Boons (beiden Altena), Quincy Bartens (GJS), Bjorn in ’t Veld (Unitas) en Swen Woesthoff (Woudrichem) weer tot de favorieten.

De dames gaan proberen zich, na de vijfde plaats in 2018, te verbeteren. Zij voetballen op vrijdag en ontmoeten Kampen, Beverwijk, Stichtse Vecht, Dronten, Veiligheidsregio Fryslân en Capelle als tegenstanders.

Het kampioenschap voor de mannen is verdeeld over twee dagen. Op vrijdagmorgen wordt geopend tegen Capelle. Vervolgens speelt FC Stadhuisplein tegen Waterschap Fryslân, Dronten, Enschede en Drechtsteden. Op zaterdag vinden de finalewedstrijden plaats.

Theo Sprong

Verslaggever regio Alblasserwaard Mail Theo >