Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Gerard den Haan (50) debuteert bij Arkel

29 okt 2013, 07.05Nieuws

ARKEL – Trainer Teus Jakobs heeft zaterdag in het duel tegen Raptim de vijftigjarige Gerard den Haan laten debuteren bij Arkel middels een invalbeurt.

“We hebben te maken met wat blessures en Gerard liet op trainingen en in een oefenwedstrijd zien dat hij nog altijd, vooral op basis van inzicht, mee kan”, zei Jakobs over de oud-prof van onder meer NAC Breda. “Tevens is hij goed in de coaching richting de jonge jongens.”

De oefenmeester leek het bovendien nuttig om sommige spelers die anders vaak als wissel meegaan met het eerste elftal een hele wedstrijd te gunnen bij het tweede. “En Gerard wilde wel mee als veertiende man, dus zo hou je iedereen tevreden.”