Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Gerrit Molenaar blijft ASH-trainer

25 nov 2011, 17.08Nieuws

HELLOUW – Gerrit Molenaar is ook volgend seizoen hoofdtrainer van ASH. Die optie was bij zijn aantreden in Hellouw al in zijn contract opgenomen en is nu geëffectueerd. Molenaar zal hopen dat debutant ASH ook in het seizoen 2012-2013 weer derdeklasser zal zijn.

ASH-voorzitter annex keeper Tobi Bambacht is positief: “In de eerste competitiehelft hebben we 15 punten gehaald. Als ons dat in de tweede competitiehelft ook lukt, moet dat genoeg zijn om de tiende plaats te kunnen ontlopen. Velen wijzen daarvoor nu wel naar ons, maar ik ben hoopvol dat we minstens als negende kunnen eindigen en zo degradatieduels dus kunnen vermijden. Het is echter wel een heel zware klasse.”
Of hijzelf ook komend seizoen nog als doelman in het eerste elftal van ASH doorgaat, weet de 42-jarige Tobi Bambacht nog niet zeker: “Ik voel me nu nog aardig fit, maar op deze leeftijd weet je nooit of dat zo blijft. Maar de jongeren moeten een plek in doel wel zelf afdwingen. En uiteindelijk beslist de trainer daarover.”

Dat zal komend seizoen in Hellouw dus ook Gerrit Molenaar uit Hank zijn.

Lees meer over : ASH, Gerrit Molenaar, Tobi Bambacht