Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Gevoel van opluchting bij Kozakken Boys

10 okt 2018, 07.30Nieuws

WERKENDAM - De wijze waarop Kozakken Boys zaterdag in Noordwijkerhout tegen VVSB de tweede helft aanpakte, heeft wat bij het team teweeggebracht. Trainer Jasper de Muijnck is vooral trots op zijn groep.

“Ik proefde al langer dat er een kentering aankwam. Mijn spelers gaven zaterdag na rust, bij een 3-1 achterstand, de enige goede reactie. Zij zijn als leeuwen gaan werken en hebben op ongelooflijke wijze toch nog die zo belangrijke 3-4 overwinning binnen gesleept.”

Bij verlies had Kozakken Boys hekkensluiter kunnen zijn en dat was veertien jaar niet voorgekomen. “Zo’n zege brengt wat teweeg binnen de club. Dat werd zaterdag na terugkomst al duidelijk. Ook op de trainingen is er een gevoel van opluchting. Mijn aanvoerder Gwaeron Stout vertaalde het meteen goed voor de camera’s van FOX Sports. ‘Dit moet voor Kozakken Boys de nieuwe standaard worden.’”

De Muijnck verwacht zaterdag tegen HHC/Hardenberg opnieuw een getergd Kozakken Boys. Quentin Jakoba ontbreekt. Hij verblijft met het nationaal team op Curaçao.

Lees meer over : Kozakken Boys, Jasper de Muijnck