Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Giordano van der Pol: 'Wat een ontlading!'

03 jan 2015, 08.42Nieuws

GORINCHEM - Een golden goal van Dylan Verschoor opende voor LRC Leerdam, na een 4-0 achterstand (!) tegen Hardinxveld, de weg naar de finale van de Proxsys Champions Cup.

LRC-coach André Zondag: "Ik vond ons voor rust in balbezit helemaal niet slecht, maar we gaven de doelpunten wel heel makkelijk weg. We stonden te slapen. Toch ben ik nooit onrustig geweest. Een 4-0 achterstand is weliswaar erg veel, maar dit is wel een echt team. Dat is na rust gebleken."

Fantastisch
Doelman Giordano van der Pol: "Ik weet niet wat er voor rust gebeurde. Normaal houd ik de ballen tegen, maar nu gingen ze er allemaal in. Gelukkig komen we goed terug. Dat ik zelf scoorde, is natuurlijk leuk. De ontlading na die prachtige golden goal van Dylan was fantastisch."