Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Glenn Calor nieuwe trainer van Herovina

18 dec 2017, 07.33NieuwsUpdate

HERWIJNEN - Glenn Calor wordt de nieuwe trainer van Herovina, meldt AD/Rivierenland. Hij volgt bij de derdeklasser uit Herwijnen Gertjan Potters op.

Calor keert terug bij Herovina, waar hij vanaf 2004 ook al twee jaar hoofdtrainer was. Daarna volgden WSV Well en SVS'65.

Glenn Calor is momenteel trainer van GVV Unitas JO19-1.

In zijn nopjes
Calor is in zijn nopjes met zijn aanstelling: “Ik ben hier echt blij mee. We hebben een positief gesprek gehad waarin we onze denkwijze hebben gedeeld. Dat kwam goed bij elkaar.”

Calor denkt dat er wel wat veranderd is in de afgelopen jaren. “Ik ben natuurlijk nu een meer ervaren en ik denk ook betere trainer geworden, maar ik heb nog steeds genoeg te leren. Dat wil ik ook”, zegt Calor, die in zijn eerdere periode in Herwijnen ook al met huidige selectiespelers Kevin Steenbruggen en Jeffrey van der Meijden werkte.  

“Ik denk dat we veel aan elkaar kunnen hebben. De club kent mij en ik ken de club.” Calor hoopt wel dat Herovina derdeklasser blijft. “Dat zou natuurlijk mooi zijn. Dat is toch anders dan in de vierde klasse.”