Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Gouderak maakt gehakt van Ammerstol

02 sep 2014, 20.22Nieuws

AMMERSTOL – Derdeklasser Gouderak maakte dinsdagavond gehakt van vierdeklasser Ammerstol. De wedstrijd voor de districtsbeker eindigde in een 3-10 overwinning voor de ploeg van trainer Chris van der Weide.

Gouderak stond na een half uur reeds met 0-4 voor, maar zag Ammerstol nog voor rust terugkomen tot 3-4. Daarna zetten de bezoekers – na een donderspeech van hun trainer – weer aan en maakten de 10 vol.

De Ammerstolse doelpunten kwamen op naam van Jesse de Bruin (2) en Frank de Bruyn. De productie van Gouderak werd verzorgd door Gerben Slaman (3), Mark Meewezen (2), Nelis Speksnijder, Bas Overbeek, Rene van Wijngaarden, Jens de Groot en een eigen doelpunt van ASV. Gouderak was reeds poulewinnaar.

Uitslag SPV'81 - Ommoord: 0-7.