Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GRC 14 en Altena alleen gebaat bij winst

25 okt 2018, 07.00Nieuws
(foto: Ad Fricke)

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - Interessant is in het Land van Heusden en Altena komende zaterdag onder meer het duel in de eerste klasse tussen Almkerk en WNC. WNC komt nog niet op gang en staat twaalfde op de ranglijst met slechts drie punten. Nieuwkomer Almkerk staat op zeven punten en wil graag goed aansluiten in de middenmoot. Voldoende stof voor een flinke strijd zaterdag aan de Sportlaan in Almkerk.

In de tweede divisie moet Kozakken Boys laten zien dat het lek nu boven is na de winst bij Excelsior Maassluis. De opgave om de winst te pakken tegen Jong Sparta zal echter niet makkelijk zijn gezien het verschil op de ranglijst.

Achilles Veen boekte in de hoofdklasse A afgelopen zaterdag eindelijk weer een keer winst tegen Jodan Boys. Zaterdag wacht echter een zwaardere tegenstander met SC Feyenoord.

GRC 14
In de eerste klasse blijft het knokken om de punten voor GRC 14. Dat zal zaterdag niet anders zijn tegen Geinoord. Winst tegen de hekkensluiter uit Nieuwegein is noodzakelijk

2F
In de tweede klasse kan Altena wel een overwinning gebruiken om het gemoed wat op te vijzelen. Het kloppen van hekkensluiter Zwaluwe is essentieel willen de Nieuwendijkers de rode lantaarn niet om de nek krijgen.

Wilhelmina’26 zal er alles aangelegen zijn om de oorwassing bij Woudrichem weg te poetsen tegen Tricht. NOAD’32 staat voor de lastige uitwedstrijd bij hoogvlieger Pelikaan. Zwaar krijgt ook Woudrichem het bij koploper Roda Boys.

3D
Sleeuwijk staat in de top van de ranglijst in de derde klasse D. Zaterdag moeten ze die riante positie gestalte geven tegen BLC. Sparta’30 zal zich verder willen verbeteren ten opzichte van Vuren. GDC moet zich ontdoen van het wisselvallige Haaften om in de kopgroep te blijven.

Zondag
Op zondag is Be Ready de koploper in de vierde klasse C. Tegen de nummer twee Terheijden is het wel een ‘big match’ om de koppositie. Dussense Boys heeft die illusie niet. De Dussenaren zullen er wel vol voor moeten gaan om de winst bij RFC binnen te hengelen. Trotse medekoploper in de vierde klasse D is HHC’09. Willen de Heusdenaren die positie vasthouden, dan zal wel Viola aan de haak moeten worden geslagen.

Nico van Es

Verslaggever regio Land van Heusden en Altena Mail Nico >