Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GRC 14 geniet van trainingskamp in Benidorm

16 jan 2019, 19.37Nieuws

GIESSEN/RIJSWIJK - Als medewinnaar van de EM Kantoorsystemen Cup heeft GRC 14 genoten van het trainingskamp in Benidorm. Onderstaand het verslag van de hand van de fusieclub uit Giessen/Rijswijk.

Donderdagnacht vertrokken we met onze selectie en begeleiding (25 personen) vanaf ons sportpark richting Schiphol voor ons trainingskamp in Benidorm geboekt via Trainingskampen.nl. Na een goede vlucht stond de bus naar ons hotel netjes klaar en aangekomen in het hotel konden we meteen de kamers op.

Nuttige oefenwedstrijd
Na de lunch stond er een begeleider klaar om lopend naar het complex te gaan voor onze eerste training. Op zaterdag stond er na de lunch een bus te wachten om ons naar een complex te brengen waar we een oefenwedstrijd tegen KHC Kampen zouden spelen. Onder begeleiding van een bloedfanatiek arbitraal trio eindigde de wedstrijd zoals hij begon in 0-0. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en we kunnen zeker spreken van een nuttige pot.

Fietstocht
Zondagochtend zijn we na het ontbijt gaan wielrennen door de bergen, dit was voor sommigen na toch wel een versnapering of twee de vorige avond/nacht best een aardige opgave. Voor de conditie was het zeker een goede activiteit en iedereen stond elkaar bij waar nodig dus ook goed voor de eenheid in de groep.

Jeepsafari
Na de lunch zijn we begonnen aan een jeepsafari waarin we in felgekleurde jeeps zelf door de bergen mochten scheuren. Vanwege de toch wat lagere temperatuur op de top van de bergen wat het misschien meer een activiteit voor de zomer geweest, maar dat mocht de pret niet drukken.

Deze activiteiten konden we mooi doen vanuit het prijzengeld van Trainingskampen.nl wat we gewonnen hadden door afgelopen jaar de finale van de EM-cup te spelen tegen Kozakken Boys.

Geslaagd trainingskamp
De laatste dag hebben we traditioneel lekker in de zon aan een beachbar gezeten waar we het teamgevoel nog maar eens hebben versterkt.

Al met al kijken we terug op een zeer geslaagd trainingskamp waarin ontspanning en inspanning tot een goede mix waren gebracht.

Nu werken we vooruit naar aanstaande zaterdag waarin we de competitie herstarten met een thuiswedstrijd tegen Oranje Wit. Hierin kunnen we laten zien dat we nog meer naar elkaar toe gegroeid zijn en de conditie zeker op peil is gebleven om een goede start te maken richting directe handhaving in de eerste klasse.