Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GRC 14 hard op weg revelatie van het seizoen te worden

03 feb 2017, 08.39Nieuws
(foto: Teus Admiraal)

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – Kozakken Boys zal vertrouwen getankt hebben met de 4-0 winst tegen Katwijk. Zaterdag zullen de Werkendammers door moeten halen bij Jong Sparta om helemaal terug te keren aan het front in de tweede divisie.

In de hoofdklasse A is Achilles Veen koploper af na de valse start tegen Swift. Hopelijk hebben de manschappen van Clemens Bastiaansen de teleurstelling verwerkt, want de punten tegen Smitshoek zijn nodig om de titelkansen overeind te houden.

Promovendus GRC 14 is bezig om de revelatie van het seizoen te worden. De fusieclub uit Giessen en Rijswijk haalde tien punten uit de laatste vier wedstrijden en is al opgeschoven naar de middenmoot. Zaterdag moet VVGZ over de knie gelegd worden om tegen de subtop aan te gaan schurken. Dat zou pas echt mooi zijn.

Promovendus Almkerk daarentegen zit nog in de problemen. Een driepunter is welkom bij en tegen Zuidland.

Problemen
In de tweede klasse raken de clubs uit de regio in de problemen. Bij Wilhelmina’26 en GDC is dat om het even. Het worden zaterdag dure punten in de derby op de Ebbe. Altena kampt met hetzelfde euvel. Winst tegen Brederodes mag dan ook als een flinke opkikker worden bestempeld.

Wanprestatie
In de derde klasse moet koploper Woudrichem aan de bak bij Asperen. Bij Sleeuwijk weten ze ook wat ze te doen staat na de wanprestatie tegen SVW. Dat is winnen van Unitas om het gemoed weer op te vijzelen. Sparta’30 hoeft niet gemotiveerd te worden tegen NEO’25. Bij verlies begint het degradatiespook heel nadrukkelijk te loeren. NOAD’32 krijgt het lastig bij SSC’55.

Op zondag begint het kommer en kwel te worden in de vierde klasse bij Be Ready. Winst bij Irene’58 zou een lot uit de loterij zijn. Ook HHC’09 staat er niet florissant voor. Winnen bij SVG is dan ook de boodschap.

Nico van Es

Verslaggever regio Land van Heusden en Altena Mail Nico >