Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GRC 14-leider Bouman: 'Trainingskamp zorgt voor teamspirit'

10 jul 2018, 07.58Advertorial
(foto: GRC 14)

(advertorial) GIESSEN – Toeval of niet: nadat GRC 14 drie seizoenen geleden voor het eerst gebruikmaakte van de diensten van Trainingskampen.nl schijnt het zonnetje bij de gefuseerde vereniging volop. Want na de promotie in 2016, werd in zowel 2017 als 2018 knap gehandhaafd in de eerste klasse en werd dit jaar zelfs de EM Cup gewonnen.

Leider Kris Bouman wil het niet volledig op de goed verzorgde trainingskampen gooien, maar erkent wel degelijk dat er aan een stukje teamspirit wordt gebouwd. “Het mooie is ook dat we bij GRC 14 eigenlijk pas drie seizoenen op trainingskamp gaan naar het buitenland. Na onze eerste kennismaking met de mensen van Trainingskampen.nl hebben we nooit meer de noodzaak gevoeld om het over een andere boeg te gooien”, blikt hij terug.

Drie topreizen
“Het eerste jaar werd voor ons een complete trip naar Torremolinos geregeld en vorig jaar zijn we in Albufeira geweest. Ook dit jaar in Benidorm was het weer prima. We gingen wat later in het seizoen dan gebruikelijk, zodat we de faciliteiten ook voor onszelf kunnen gebruiken. Dat had wel als gevolg dat we op het moment van vertrek nog geen oefenpotje ingepland hadden staan. Gelukkig troffen we zelf de A-selectie van Lekkerkerk op het vliegveld en regelde Trainingkampen.nl voor ons nog keurig een scheidsrechter en locatie. Echt top.”

EM Cup-winst
Ondanks de nederlaag werd in Benidorm wel de basis gelegd voor een succesvolle tweede seizoenshelft, waarin GRC 14 niet alleen direct handhaafde in de eerste klasse, maar ook nog de finale van de EM Cup haalde. Nadat Mike Jansen daarin uitviel met een knieblessure, werd zowel GRC 14 als Kozakken Boys bij een 1-1 stand uiteindelijk tot winnaar uitgeroepen.

Bouman: “Je kunt ervan zeggen wat je wilt, maar de gelegde contacten met Trainingskampen.nl hebben ons in elk geval geen kwaad gedaan. Zonder bijzonderheden maken we ook dit jaar weer gebruik van hun diensten, al zijn we nog aan het bekijken waar we naartoe willen.”