Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Groote Lindt op zoek naar bestuurlijke 'frisse wind'

20 nov 2018, 16.55Nieuws

ZWIJNDRECHT - Jan Jonas en Alex de Winter maken niet langer deel uit van het bestuur van Groote Lindt. Hun termijn zit erop en beiden stelden zich niet herkiesbaar.

Voorzitter Marcel Mourik, penningmeester Johan Boer, secretaris Hans Miedema en Arno Cok (jeugdzaken) werden door de algemene ledenvergadering herkozen. Het bestuur gaat deze verplichting echter slechts voor één jaar aan.

"Na vijf tot acht jaar trouwe dienst wordt het tijd het stokje over te dragen aan een nieuw bestuur, dat met een frisse wind de club door de volgende fase van groei kan besturen" aldus voorzitter Mourik. "Dit betekent dat de vereniging een jaar de tijd heeft om hier invulling aan te geven."
 

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : Groote Lindt, bestuur, Marcel Mourik