Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GVV’63 en Denny van Geffen gaan voor tweede seizoen

11 dec 2018, 21.34Nieuws
(foto: Lya Cattel)

GAMEREN – GVV’63 heeft het contract met Denny van Geffen met één seizoen verlengd. Daarmee gaat Van Geffen zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van de derdeklasser uit Gameren in.

Na een moeizame start, waarin GVV’63 slechts drie punten behaalde in de eerste zeven wedstrijden, is de formatie uit Gameren momenteel vier wedstrijden op rij ongeslagen. Daardoor is de ploeg inmiddels opgeklommen naar de elfde plaats in de derde klasse D.

Het bestuur ziet naar eigen zeggen genoeg perspectief voor een tweede seizoen onder Van Geffen: “Na het vertrek van enkele ervaren krachten, alsmede door blessures, kende GVV’63 een moeizame competitiestart. Inmiddels zijn wij blij met de stappen die gemaakt worden en we hebben er het volste vertrouwen in dat deze ontwikkeling zich doorzet. Tevens is de selectie van GVV’63 enthousiast over de huidige samenwerking.”

GVV’63 sluit de eerste seizoenshelft zaterdag af met een uitwedstrijd bij naaste belager Asperen.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >