Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GVV’63 hengelt Thomas van de Pol binnen

15 jun 2018, 16.17Nieuws

GAMEREN – GVV’63 heeft zich op de laatste dag voor de deadline van overschrijvingen in het amateurvoetbal nog weten te versterken. Thomas van de Pol zal komend seizoen deel uitmaken van de selectie van trainer Denny van Geffen.

De nu 20-jarige Van de Pol doorliep alle selectieteams van Nivo Sparta en kwam in het stagetraject voor het eerste elftal terecht. Na een jaar niet te hebben gevoetbald, haalt hij zijn voetbalschoenen nu dus weer uit de wilgen.

Van de Pol is na René van den Heuvel en Jamel Mansouri de derde nieuwe speler voor de jaargang 2018-2019. Daarin zal Van Geffen het wel moeten doen zonder Mathijs Libbers (promotie op het werk) en Karim Kaaouass (vertrekt naar VFC Zwaluw, dat onder leiding staat van oud-trainer John Laponder).

Lees meer over : GVV'63, Thomas van de Pol