Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GVV’63-Sparta’30 afgelast; scheidsrechter komt niet opdagen

03 nov 2018, 21.14Nieuws

GAMEREN – Beide ploegen waren er zaterdagmiddag klaar voor, maar GVV’63 en Sparta’30 konden onverrichter zaken weer terug naar de kleedkamer.

Scheidsrechter Sterrenburg was namelijk niet komen opdagen. Daarop werden nog diverse pogingen ondernomen om de wedstrijd, die om drie uur zou beginnen, alsnog door te laten gaan.

Dat was tevergeefs, weet GVV’63-trainer Denny van Geffen: “We hebben hem van kwart over twee tot half vier gebeld, maar hij nam niet op. De KNVB had de mensen die op de reservelijst stonden al ingezet op andere plaatsen en ook binnen de vereniging was er niemand beschikbaar die op dit niveau mag fluiten. Dan houdt het op hè? We moesten formeel tot half vier wachten, maar iedereen wist al dat hij niet meer zou komen. Hij moest vanuit Zeeland komen, honderd kilometer verderop. Ik denk dat het een communicatiefout is geweest, meer kan ik er niet van maken”, aldus Van Geffen, die een snelle herkansing verwacht. 

“Nu gaan we de wedstrijd waarschijnlijk volgende week inhalen. Het is wel zonde, want er stonden twee ploegen klaar die er zin in hadden en er was ook best wel wat publiek. Ik heb nog wel voorgesteld om er een vriendschappelijke wedstrijd van te maken, maar daar werd ook niet al te enthousiast op gereageerd.”

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >