Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

GVV’63 versterkt zich met René van den Heuvel

15 apr 2018, 19.14Nieuws

GAMEREN – GVV’63 heeft zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van René van den Heuvel. De 27-jarige verdediger is een goede bekende van Denny van Geffen, de toekomstige trainer van de ploeg uit Gameren.

Van den Heuvel en Van Geffen werkten eerder al drie jaar samen in hun tijd bij Nivo Sparta en twee jaar bij Haaften. Door veranderde werkomstandigheden moest hij noodgedwongen stoppen, maar nu haalt hij de voetbalschoenen dus weer uit de wilgen. Dit tot genoegen van Van Geffen: “René moest stoppen door onregelmatige werktijden, maar hij heeft nu ander werk waardoor hij weer kan gaan voetballen. Het is gewoon een heel goed voetballende verdediger, die bovendien ook op het middenveld uit de voeten kan.”

Clubicoon stopt
Eerder maakte de huidige nummer zes in de derde klasse D al bekend dat Van Geffen niet zal kunnen beschikken over Lennart van de Werken. Het clubicoon van GVV’63 stopt, na 21 seizoenen in het eerste elftal te hebben gespeeld.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >