Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Handvol doelpunten in één wedstrijd unicum voor Jasper Gouda Quint

25 feb 2019, 15.44Nieuws

BOMMELERWAARD - Het werd een historische zaterdag voor Brakel en topscorer Jasper Gouda Quint. Brakel, koploper in de vierde klasse D, won voor het eerst in de clubgeschiedenis met dubbele cijfers.

Van het arme RKVSC uit Velddriel, dat hardhandig kennismaakt met het zaterdagvoetbal, werd met liefst 10-0 gewonnen. Jasper Gouda Quint nam de helft van de productie voor zijn rekening. Hij was al eens regiotopscorer. "Vijf doelpunten in een wedstrijd is voor mij ook helemaal nieuw. Uniek, want ik heb wel twee keer vier doelpunten in een wedstrijd gemaakt."

Ook oudgediende Jeroen van Wijngerden deed met twee treffers een stevige duit in het Brakelse zakje. Voor Nivo Sparta blijft Frenk Schaap opmerkelijk productief. Schaap was nog nooit zo hoog op een topscorerslijst te vinden. Hij staat na zijn twee doelpunten tegen Woudrichem al op zestien treffers.

Stehmann Sport Topscorerslijst
Tweeëntwintig doelpunten: Jasper Gouda Quint (Brakel).
Zestien: Frenk Schaap (Nivo Sparta).
Dertien: Martijn Veldhuis (DSC), Kevin de Vries (HRC’14), Thom de Looijer (Jan van Arckel), Willem Looijen (Nivo Sparta), Michel Kooijman (Zuilichem).
Twaalf: Mart van Boxtel (Alem), Erik van Dalen (Zuilichem).
Elf: Bas Vos (DSC).
Tien: Jorel Helderman (Kerkwijk), Max van Zanten (Zuilichem).
Negen: Jeroen de Groot (Jan van Arckel), Martijn de Wildt (Roda Boys/Bomm.), Patrick Kooijman (Zuilichem).
Acht: Andor van Andel, Sten Pijlman (beiden Brakel), Michel van den Hanenberg (Kerkwijk), Christian van Aalst (Roda Boys/Bomm.).
Zeven: Lukasz Junatowski (Hedel).
Zes: Bas van de Star, Jelmer Toonen (beiden Hedel), Mo Nikbakht (Nivo Sparta), Guus van Bosbeek (RKVSC).

Kontakt-bokaal
Zesendertig punten: Brakel.
Vierendertig: Nivo Sparta.
Tweeëndertig: Roda Boys/Bomm.
Negenentwintig: DSC.
Vierentwintig: Alem, Zuilichem.
Tweeëntwintig: HRC’14.
Twintig: Kerkwijk.
Achttien: GVV’63.
Zeventien: Jan van Arckel.
Negen: Hedel, Well.
Zes: RKVSC.
Nul: Heerewaarden.