Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hans de Jong eerste hoofdtrainer van fusieclub BZC'14

13 nov 2018, 20.52Nieuws
Brakel-trainer Hans de Jong.

BRAKEL/ZUILICHEM - Hans de Jong wordt de eerste trainer van het eerste elftal van BZC'14. Dat maakte Bennie van Veen, interim-voorzitter van de toekomstige fusieclub, dinsdagavond bekend.

De Jong, de huidige trainer van Brakel, werd door de speciaal daarvoor samengestelde commissie nipt boven Zuilichem-trainer Nabil Bouchlal verkozen.

Indruk
Hans de Jong maakt in amper anderhalf seizoen op sportpark 't Veer veel indruk bij zijn debuut als hoofdtrainer. Vorig seizoen eindigde Brakel op 36 punten, na het puntloze voorgaande seizoen.

Momenteel bezet Brakel de tweede plaats en is het nog altijd verwikkeld in de strijd om het eerste periodekampioenschap.

De Jong zal een eenjarig contract ondertekenen met een optie op een vervolg.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >