Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hans Richters na vier jaar weg bij Herovina

25 nov 2013, 16.10Nieuws

HERWIJNEN - Trainer Hans Richters vertrekt aan het eind van het seizoen bij zaterdagderdeklasser Herovina.

Richters is dan vier jaar trainer geweest van de club uit Herwijnen.

Het bestuur laat bij monde van Job de Bruijn weten 'absoluut niet ontevreden te zijn' over het functioneren van Hans Richters. "Maar wij denken dat onze talentvolle groep na vier seizoenen toe aan is een nieuwe gezicht."

Geen doorstroom
Richters kan zich vinden in die visie: "Het bestuur, de spelers en ook ikzelf vinden het het goed gaat. Zowel ik als de spelers hebben verbeterpunten aangepakt."

Toch weet ook Richters dat een frisse wind nodig is. "In de selectie zat de afgelopen jaren totaal geen doorstroom en dan is vier jaar een lange tijd. De spelers uit mijn eerste jaar vormen nog steeds de smalle selectie van nu. We kunnen op een zeer goede manier uit elkaar. We zijn toe aan iets anders."