Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hans van den Bighelaar nieuwe voorzitter Nivo Sparta

08 mei 2019, 15.09Nieuws
(foto: Marco Oomen - Nivo Sparta)

ZALTBOMMEL - Hans van den Bighelaar zal Bert Wernke opvolgen als voorzitter van Nivo Sparta.

De 55-jarige Van den Bighelaar, woonachtig in Rossum, is geen onbekende binnen de Zaltbommelse club. In de periode 2005-2009 was hij jeugdvoorzitter en interim-voorzitter van het hoofdbestuur.

Hans van den Bighelaar zal per direct zitting nemen in het dagelijks bestuur, zodat hij zich kan inwerken en geleidelijk de taken van Bert Wernke kan overnemen. De formele verkiezing van Van den Bighelaar tot voorzitter zal plaatvinden in de algemene ledenvergadering van komen najaar.

Bert Wernke blijft bij Nivo Sparta samen met Maurice Moolenaar de businessclub leiden en het meisjesvoetbal coördineren. Ook neemt hij zitting in de commissie Normen en Waarden.