Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hardinxvelder Collin de Kok naar Kozakken Boys

23 apr 2019, 14.44Nieuws

WERKENDAM/HARDINXVELD-GIESSENDAM - Collin de Kok (18) maakt na de zomer de overstap naar Kozakken Boys. De in Hardinxveld woonachtige De Kok speelt momenteel in de jeugdopleiding van Willem II.

Bij Kozakken Boys zal de linksbenige middenvelder in eerste instantie zijn wedstrijden gaan spelen in het tweede elftal, in combinatie met trainingen bij de A-selectie.

De Kok begon met voetballen bij VV Hardinxveld, waarna hij op zijn tiende de overstap maakte naar de jeugdopleiding van Willem II. “Ik zie Kozakken Boys als een mooie volgende stap om me verder te ontwikkelen”, aldus de aanvallend ingestelde middenvelder op de website van Kozakken Boys. “Toen ik hier op gesprek kwam, kreeg ik meteen een warm gevoel. Het is een hele mooie club dicht bij huis.”