Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Harold Vrolijk nu wel naar Nieuw-Lekkerland

18 mrt 2019, 14.03Nieuws
(foto: website FC Perkouw)

NIEUW-LEKKERLAND - Aanvaller Harold Vrolijk komt volgend jaar uit voor Nieuw-Lekkerland. De makkelijk scorende spits komt over van hoofdklasser De Jodan Boys.

Daar is de 22-jarige aan zijn tweede seizoen bezig. In 2017 maakte de inwoner van Berkenwoude de overstap van derdeklasser FC Perkouw, waar hij zich manifesteerde als een ware doelpuntenmachine, naar De Jodan Boys. Ook toen deed Nieuw-Lekkerland hem al een aanbod om zijn kunsten op Sportpark Excelsior te komen vertonen.

Vlammen
,,Ik wil gaan vlammen bij Nieuw-Lekkerland, veel goals gaan maken”, kijkt de lange spits alvast vooruit. Vrolijk is na Alblasserdammer Maarten de Zeeuw (23) de tweede aanvallende aanwinst.

Jason Herremans
Ook Jason Herremans (18) maakt volgend seizoen deel uit van het keurkorps van Maarten van Gastelen. De middenvelder uit JO19-1, momenteel herstellende van een flinke enkelblessure, maakte dit jaar al zijn debuut in de hoofdmacht. Twee andere talentvolle junioren met potentie voor het eerste, aanvaller/middenvelder Ruggero Meijer en verdediger Sven de Boer (beiden 18), maken volgend jaar eerst ‘vlieguren’ in het tweede elftal.

Tonnie Stok, Okan Arslan, Kevin Korrel en Issa Gitenge keren in het seizoen 2019-2020 niet meer terug in de Lekkerlandse selectie.