Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hedel geeft zich nog niet gewonnen

18 mei 2015, 17.50Nieuws

HEDEL – Hedel kwam zondag van een koude kermis thuis. In de eerste nacompetitiewedstrijd tegen Rhelico voor een plaats in de vierde klasse gingen de Hedelnaren op eigen terrein het fors onderuit: 1-4 verlies.

Toch geeft trainer Suat Tasci de moed niet op. “Het is een geflatteerde nederlaag. Wel is Rhelico een verdiende winnaar, maar waarom zouden wij maandag niet met drie goals verschil kunnen winnen en nog een verlenging uit kunnen sleuren ? We gaan er in ieder geval voor”, is Tasci strijdlustig.

Het begon goed voor Hedel toen Kai Uittenbogaard de thuisclub naar een 1-0 voorsprong schoot. “In de eerste helft hebben we Rhelico ook helemaal weggespeeld. Uit een onterechte vrije trap werd het gelijk. Wij hadden gezien de kansen ver voor moeten staan”, vervolgde de Hedel-trainer.

Knakken
Zoals ook in de reguliere competitie vele malen gebeurde, vergat Hedel net na rust de zaken op een rijtje te houden. “We waren het aan het begin van de tweede helft weer even kwijt en daar profiteerde Rhelico optimaal van. Twee dekkingsfouten en weg waren onze kansen. De achterstand die we opliepen betekende ook dat er iets knakte”, blikte Tasci terug.

De 1-3 werd 1-4 en Hedel kon het niet meer recht breien. Een plaats in de vierde klasse lijkt dus voor Hedel niet meer haalbaar. “Maar we wanhopen nog niet hoor. We waren niks minder dan Rhelico. Nogmaals, we gaan het toch proberen om er nog iets uit te slepen”, aldus Tasci, die na dit seizoen bij Hedel wordt opgevolgd  door Ben Hoek. 

Lees meer over : Rhelico, vv Hedel, nacompetitie