Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hedel-speler Sander van Wijnen trekt overschrijving in

03 jul 2018, 12.47Nieuws

HEDEL/AALST - Roda Boys presenteerde hem medio mei als zevende aanwinst, maar Sander van Wijnen heeft toch besloten om Hedel trouw te blijven. 

De 20-jarige aanvallende middenvelder wilde volgens de Aalsterse TC graag een stapje hogerop en zag in Roda Boys een prima stap in zijn carrière. Desalniettemin is Van Wijnen op zijn beslissing teruggekomen.

Ontwikkeling
Hij ging daarbij naar eigen zeggen niet over één nacht ijs: "Ik denk dat het voor mijn ontwikkeling beter is om nog een jaartje bij Hedel te blijven. Ik heb er goed over nagedacht, dit is een bewuste keuze voor mijn ontwikkeling. Zeker aangezien we nu gepromoveerd zijn." 

Na een spannende titelstrijd in de vijfde klasse ging OSC'45 er uiteindelijk met het kampioenschap vandoor, maar in de nacompetitie wist Hedel wél promotie veilig te stellen. De 4-0 thuiszege en de kleine 2-4 nederlaag in het tweeluik met Berkdijk waren genoeg om dat te realiseren.

Martin van Hemert

Assistent-webmaster, Verslaggever regio Bommelerwaard Mail Martin >