Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Heerewaarden hoopt nu wel een nacompetitieplaats te kunnen afdwingen

17 aug 2016, 08.39Nieuws

HEEREWAARDEN – Vijfdeklasser Heerewaarden mocht vorig seizoen dromen over een plaatsje in de nacompetitie. Tot op het laatst rook Heerewaarden er aan. Maar uiteindelijk greep het team van trainer Marien van Tussenbroek toch net naast ‘het prijsje’.

Verdediger Bram Broekmeulen (24) spreekt de hoop uit dat het in het nieuwe seizoen wel zal lukken. “We willen er met z’n allen voor gaan. En het maakt niet uit hoe”, lacht de Bosschenaar, die volgende maand weer ‘terugverhuist’ naar Heerewaarden. “We willen echt nacompetitie halen.”

In het seizoen 2007/2008 mocht Heerewaarden voor het laatst aan het toetje proeven. Dat werd geen succes. “Ik weet nog wel dat het een wedstrijd was waarin we met 2-0 voor kwamen, maar toch met 9-2 verloren”, grinnikt Broekmeulen. Kan Heerewaarden buurman Alem misschien achterna? “Alem heeft de promotie met een hele jonge groep afgedwongen. Die kunnen zo nog jaren vooruit. Dat is moeilijk met ons te vergelijken”, denkt Broekmeulen.

Derby's
Heerewaarden begint het nieuwe seizoen met nagenoeg dezelfde selectie. “We begroeten wel weer Rian van Ommeren”, vertelt Broekmeulen. “Die komt teug van GVV’63 en daar zijn we blij mee. Een versterking natuurlijk.”

In 5D wacht Heerewaarden natuurlijk weer lekkere derby’s. Wedstrijden tegen RKVSC, Hedel en Jan van Arckel staan op het menu. Broekmeulen kijkt er weer naar uit. “Dat zullen ongetwijfeld weer leuke duels worden.”