Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Hulsbosch en Toom twee jaar langer bij Nieuw-Lekkerland

07 nov 2015, 14.14NieuwsUpdate
Ronald Hulsbosch schat 1B als een sterke afdeling in.  (foto: Richard van Hoek)

NIEUW-LEKKERLAND - Hoofdtrainer Ronald Hulsbosch en zijn assistent Bart Toom hebben hun contract bij zaterdageersteklasser Nieuw-Lekkerland met twee jaar verlengd. “We vormen de juiste match.”

Vorig jaar trad het tweetal aan bij Nieuw-Lekkerland en werd er een mooie tweede plaats in de eerste klasse bereikt. Ook deze jaargang zijn de resultaten uitstekend. “We waren er binnen tien minuten uit”, gaf Hulsbosch dan ook aan. “Het werkt natuurlijk van twee kanten, maar zowel de vereniging als wij zijn zeer tevreden. We vormen de juiste match.”

Aart van der Ham, de technische man van de club, sloot zich daarbij aan. “Hier hoefden we niet lang over na te denken. Dit trainersduo past perfect bij de doelstelling van de club: een combinatie van presteren en gezelligheid.”

Glimlach
Hulsbosch heeft het erg naar zijn zin bij Nieuw-Lekkerland. “Het fanatieke publiek is geweldig. Heel mijn leven staat al in het teken van de zaterdag en ook voor hen is die dag heilig. Ik heb plezier in m’n werk hier en de prestaties zijn er. Ik kom telkens met een glimlach het complex op. Er is een klik tussen mij, de ploeg, het publiek en de gehele vereniging.”

Bart Toom gaf eveneens aan dat dit geen moeilijke beslissing was. “Ronald is een maat van mij. We bewandelen deze weg met zijn tweeën. Dit is een hele mooie club die elke week positief in het nieuws staat. We kunnen hier nog zoveel moois bereiken.”

Marco van Vlijmen