Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

'Ik had hier als trainer wel 100 willen worden'

13 dec 2013, 16.09Nieuws

PAPENDRECHT - “Ik was graag doorgegaan bij Drechtstreek”, zegt oud-prof John den Dunnen. “Sterker nog:  ik had hier als trainer wel honderd willen worden! Maar ik begrijp aan de andere kant het bestuur ook. Ik mis het vereiste trainersdiploma om op eersteklasseniveau een team te mogen trainen. Met de aanwezigheid van Leo Dekker kon ik mijn werk wel doen, maar nu hij straks wegvalt ontstaat er een nieuwe situatie.”

Volgens John den Dunnen betreurt ook de spelersgroep zijn aanstaande vertrek. “Tussen de jongens en mij is sprake van een stevige klik. We kennen elkaar van haver tot gort en dat schept een band. Dat is sowieso een reden waarom ik graag door was gegaan met het trainen van de Drechtstreek-selectie."

Talentvol
“De andere reden om te willen blijven is dat ik een uitdaging zie in het opleiden van jonge, talentvolle voetballers. En ook daar heeft deze club er flink wat van. Wie weet kan ik hier in de toekomst iets met de jeugd gaan doen. Maar eerst ga ik eens goed om me heen kijken. De trainerscarrousel draait op volle toeren, wie weet zit er een club bij die mij aanspreekt en waar men het in mij ziet zitten. En in de tussentijd ga ik mijn uiterste best doen om samen met mijn collega’s degradatie uit de eerste klasse te voorkomen. Dat wordt nog een pittige strijd, zeker gezien het feit dat we een paar belangrijke spelers als Martijn de Jong en Chris Koremans vanwege blessures niet kunnen opstellen.”