Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Inbraak met grof geweld bij WNC

18 sep 2017, 13.05Nieuws

WAARDENBURG - Voor de tweede keer in twee jaar tijd is er vrijdagnacht bij WNC in Waardenburg ingebroken. Er wordt niets vermist, maar de braakschade is groot.

Volgens het bestuur van WNC is door de inbrekers 'grof geschut' gebruikt. Het hekwerk is vermoedelijk met een auto of busje uit zijn slot geduwd. Daarna is het speciaal geharde slot van de opslagcontainer met een snijbrander doorgebrand en met geweld verwijderd.

Op het eerste gezicht is er niets meegenomen, maar de braakschade is aanzienlijk en wordt geschat op 1000 euro. 'Dit zijn geen kleine jongens meer', vermoedt het WNC-bestuur.

In mei 2015 was WNC ook al doelwit van inbrekers. Toen werd er veel elektrisch gereedschap gestolen en leed de club enkele duizenden euro’s schade. 

Getuigenoproep
'Het is een klein drama. Overal zitten sloten op, maar als de inbrekers zo te werk gaan valt daar haast niet tegenop te beveiligen. Nu zullen we ook een alarm gaan plaatsen op de opslagcontainers'.

Het bestuur van WNC vraagt eventuele getuigen die wat verdachts gezien hebben in de nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 september zich te melden via e-mail: vvwnc-waardenburg@hotmail.com.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >
Lees meer over : inbraak, WNC