Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jack van den Berg (ASWH) per direct nieuwe trainer Katwijk

12 feb 2018, 21.03NieuwsUpdate
(foto: Rick den Besten)

KATWIJK - Katwijk heeft Jack van den Berg (59) per direct aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor de komende anderhalf jaar. Van den Berg komt over van derdedivisionist ASWH.

Tussen beide clubs is goed en constructief overleg geweest, meldt vv Katwijk, koploper in de Tweede Divisie.

Jack van den Berg heeft een grote staat van dienst in het amateurvoetbal. Hij was eerder trainer van onder meer ASWH, SHO, Barendrecht en IFC. In 2006 werd hij gekozen tot beste amateurtrainer van Nederland.

VV Katwijk is verheugd met de komst van Van den Berg als nieuwe hoofdtrainer en denkt dat hij uitstekend past bij de specifieke kwaliteiten van de aanwezige technische en medische staf en de spelersgroep.

Reactie ASWH
'ASWH gunt hem deze stap, mede vanwege de grote verdiensten die Van den Berg voor de club heeft gehad. Niet alleen in het recente verleden, zoals de promotie naar de derde divisie in 2016, maar ook gedurende zijn eerste succesvolle periode op sportpark Schildman. Daarom heeft het bestuur ingestemd met zijn verzoek om ondanks een doorlopend contract naar Katwijk te vertrekken'.

Voorlopig neemt de huidige staf -bestaande uit Johan Sturrus, Ferry van Lare en John Bos- de taken van Jack van den Berg over. 

Lees meer over : Jack van den Berg, ASWH, vv Katwijk