Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jari Zijderveld completeert selectie van Nieuw-Lekkerland

23 apr 2019, 11.59Nieuws

NIEUW-LEKKERLAND - Alblasserdammer Jari Zijderveld komt volgend jaar uit voor Nieuw-Lekkerland. Het 17-jarige aanvallende talent komt over van IFC uit Hendrik-Ido-Ambacht.

Bij die club maakte Zijderveld al op 16-jarige leeftijd zijn debuut in de zondag 1, uitkomend in de hoofdklasse. Momenteel werkt hij zijn wedstrijden af in J019-1 van IFC. De tiener stond in de belangstelling van meerdere clubs uit de regio. 

Hij krijgt in het keurkorps van Maarten van Gastelen de tijd om zich verder te ontwikkelen. Jari Zijderveld stapte enkele jaren geleden van De Alblas over naar IFC en is de zoon van Lekkerlands nieuwe assistent-trainer  André Zijderveld.