Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jasper Gouda Quint op jacht naar Kevin de Vries

05 nov 2018, 15.31Nieuws

BOMMELERWAARD - Lijstaanvoerder en regiotopscorer Kevin de Vries stond in de wedstrijd tegen Maaskantse Boys droog. Er wordt door Brakel-spits Jasper Gouda Quint op de koppositie gejaagd. Hij was tegen RKVSC twee keer trefzeker.

Willem Looijen opende de score voor Nivo Sparta in de topper tegen Woudrichem. Ook Looijen komt op acht treffers en zit op zijn doelstelling van minstens een doelpunt per wedstrijd. Twee treffers waren er voor Roda Boys/Bommelerwaard-spelers Martijn de Wildt en Christian van Aalst en ook voor de Zuilichemers Max van Zanten en Erik van Dalen.

Stehmann Sport Topscorersbokaal
Negen doelpunten: Kevin de Vries (HRC’14).
Acht: Jasper Gouda Quint (Brakel), Willem Looijen (Nivo Sparta).
Zes: Sten Pijlman (Brakel), Bas Vos (DSC), Thom de Looijer (Jan van Arckel), Frenk Schaap (Nivo Sparta), Martijn de Wildt (Roda Boys/Bomm.).
Vijf: Mart van Boxtel (Alem), Martijn Veldhuis (DSC), Erik van Dalen, Patrick Kooijman (beiden Zuilichem).
Vier: Lukasz Junatowski (Hedel), Jeroen de Groot (Jan van Arckel), Jorel Helderman (Kerkwijk), Nils Loef (Roda Boys/Bomm.), Max van Zanten (Zuilichem).

Kontaktbokaal
Zestien punten: Roda Boys/Bomm.     
Vijftien: Brakel, Nivo Sparta.
Veertien: Alem.
Dertien: DSC, HRC’14.
Twaalf: Jan van Arckel.
Elf: Zuilichem.
Zeven: Kerkwijk.
Zes: Well.
Vier: Hedel, RKVSC.
Twee: GVV’63.
Nul: Heerewaarden.