Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jasper van Eldik winnaar Samba Regio-Voetbal Toto week 14-2017

11 apr 2017, 07.41Nieuws

REGIO - Jeugdtrainer en voormalig Arkel 1-speler Jasper van Eldik is winnaar geworden van de Samba Regio-Voetbal Toto week 14-2017. Hij behaalde 32 punten uit de 15 gespeelde wedstrijden.

Ditmaal allemaal bekende namen uit het regionale amateurvoetbal in de top-3. Want de tweede prijs gaat met 31 punten naar trainer/speaker Henry Wessels uit Vuren en de derde prijs met 29 punten naar voormalig Peursum-voorzitter Wim den Toom uit Giessenburg.

De wekelijkse prijzen worden beschikbaar gesteld door Samba Football (leren voetbal), speciaalbakkerij Van der Grijn (taart) en 100% Voetbal (cadeaubon t.w.v. 10,00 euro). Er waren ditmaal 80 deelnemers.

Ook kenner of volger van het amateurvoetbal in de regio? Doen dan mee. De Samba Regio-Voetbal Toto van week 15-2017 kan worden ingevuld.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >