Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jeffrey Rijsdijk en Richard Arends langer bij Kozakken Boys

05 dec 2018, 07.10Nieuws
(foto: Teus Admiraal)

WERKENDAM - Na Jeffrey van Nuland en Sven van Ingen hebben ook Jeffrey Rijsdijk en Richard Arends hun contract bij Kozakken Boys verlengd. Rijsdijk tekent voor één seizoen bij, Arends blijft nog minimaal twee seizoen op De Zwaaier.

Jeffrey Rijsdijk (31) is aan zijn eerste seizoen bij Kozakken Boys bezig. Hij stond tot nu toe alle wedstrijden in de basiself. Rijsdijk heeft meer dan 180 optredens in het betaald voetbal op zijn naam staan, onder meer bij FC Groningen en Go Ahead Eagles.

Doelman Richard Arends kwam in 2017 over van SV Spakenburg. Daavoor keepte hij bij TOP Oss en het IJslandse Keflavík. Arends stond bij Kozakken Boys tot nu toe in 41 officiële duels onder de lat.

Rick den Besten

Webmaster, bureauredactie en coördinatie. Fotograaf regio Alblasserwaard Mail Rick >