Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jerome Ceton twee jaar langer bij ASV Arkel

05 feb 2015, 18.33Nieuws

ARKEL - ASV Arkel en trainer Jerome Ceton zetten hun samenwerking voort. De overeenkomst tussen de Gorinchemse trainer met een Schelluins verleden en de ambitieuze Arkelse derdeklasser wordt met twee jaar verlengd.  

ASV-voorzitter Berend Buddingh’ is content met de nieuwe verbintenis. "Jerome functioneert zoals wij een trainer graag zien functioneren. Sterk in de communicatie, helder en duidelijk naar de spelersgroep en dichtbij zijn spelers. Hij is een typische verbinder, maar wel één met een duidelijke visie en een heldere kijk op het spelletje. Hij heeft in een half jaar tijd iets neergezet met deze groep en daar zien wie hem graag in verder gaan. Dat is nog niet af, daar zit nog meer in."

Leergierig
Ook Jerome Ceton hoefde niet lang na te denken over verlenging van het contract. "Ik heb het erg goed naar mijn zin bij ASV Arkel. Er is een bepaalde ambitie, er zit een duidelijk beleid achter en het is een fijne en leergierige groep om mee te werken. Gelukkig liggen er nog uitdagingen en verbeterpunten; daar liggen juist ook de mogelijkheden."

Ontbindende voorwaarde
Het nieuwe contract kent overigens een opvallende ontbindende voorwaarde. Niet een andere club, maar het mogelijk volgen van de  opleiding Trainer Coach 1 maakt het voor de trainer mogelijk om na een jaar alsnog te stoppen.

Buddingh’: "Daar kunnen we eigenlijk geen probleem mee hebben. Het spreekt ons zelfs wel aan. Een trainer die verder wil leren, zich verder wil ontwikkelen, daar kunnen wij niet tegen zijn. Dat willen wij als club tenslotte ook. En dat hij werk, trainerschap en opleiding niet zomaar kan combineren met een privéleven met een jong gezin, dat kunnen en willen wij alleen maar respecteren. Dat zijn geen moeilijke keuzes, je kinderen moeten je vaker zien dan alleen even bij het eten."