Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jeyaratnam en Ceton naar Schelluinen

26 mrt 2014, 16.48Nieuws

SCHELLUINEN - Benjamin Jeyaratnam, Ricko Ceton en Paul Luzineau spelen volgend seizoen voor zaterdagvierdeklasser Schelluinen.

Benjamin Jeyaratnam (22) wordt bij Schelluinen herenigd met zijn oud-trainer Eric van Genderen. Beiden verwachten veel van hun hernieuwde samenwerking. Jeyaratnam is momenteel aanvoerder van Raptim-zondag. Hij speelde eerder voor Herovina en Sliedrecht.

Ricko Ceton (broer van Jerome Ceton,die volgend seizoen trainer is van ASV Arkel) keert vanwege een gewijzigde privésituatie terug op Scalune, waar hij eerder in de jeugd en in het tweede en derde elftal speelde. Ceton (27) is aanvallend ingesteld en komt over van het Tilburgse RKSV Sarto.

Als derde nieuweling heeft Paul Luzineau (17) zich aangemeld. Hij speelt momenteel in GJS A1. Zijn vader maakt volgend seizoen deel uit van de Schelluinse trainersstaf.