Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Jogadores CF heeft selectie rond

15 jul 2018, 18.00Nieuws
Clublogo Jogadores CF/Cagemax

GORINCHEM - Jogadores CF heeft haar selectie voor het komend seizoen rond.

Dustin van Bezooijen gaf eerder al aan om de trainersrol over te nemen van de vertrekkende Johan van der Hoek. Hij beschikt inmiddels over een TC3 diploma en is daarmee gerechtigd om het team te coachen. Daarbij wordt Van Bezooijen geassisteerd door Boudewijn Venekamp. 

 Vrijwel alle spelers van afgelopen seizoen zijn vertrokken bij Jogadores CF. Alleen Danny Broere blijft actief bij de selectie. De selectie van het eerste team komt er als volgt uit te zien:

Bart van Schaften
Ben Vissers
Bram Pons
Collin van Bezooijen
Danny Broere
Jafaar Maslaki
Melis Kocan
Menno Dekker
Nick Dekker
Redwan Ouajnan
Rinor Mustafa

Het grootste deel van de selectie speelde al eerder voor Jogadores CF. Zeven van de elf spelers kwamen uit voor het jeugdteam van Jogadores. Dit team werd onder andere twee keer kampioen in poule A van de Proxsys League. Destijds stond het team onder leiding van Boudewijn Venekamp, die er nu dus weer bij betrokken wordt.

Jogadores CF oefent 3 augustus tegen Bristol Team in Roosendaal. De wedstrijd wordt gespeeld om 21;00 uur. Een week later oefent Jogadores tegen competitiegenoot Prinsland. In Dinteloord wordt om 20;30 gespeeld. Jogadores CF is voor 31 augustus nog op zoek naar een tegenstander.