Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Johan van Bijsterveld: vierde jaar Achilles Veen

17 dec 2014, 16.26Nieuws

VEEN – Johan van Bijsterveld is ook volgend seizoen trainer van hoofdklasser Achilles Veen. Van Bijsterveld heeft zijn contract met de groen-witten met een jaar verlengd.

Van Bijsterveld is momenteel aan zijn derde seizoen bij Achilles bezig. De houdbaarheidsdatum is dus nog niet verstreken.

“Als je tevreden bent moet je niet veranderen”, reageert Achilles-voorzitter Janthijs de Fijter. “De resultaten zijn goed. We weten wat we aan elkaar hebben. Naar huidige begrippen is het misschien lang, maar wij zijn tevreden. Bovendien klikt het van twee kanten. Waarom zou je het dan uit elkaar halen?”

Topklasse
Achilles Veen staat er goed voor, op één punt achter koploper SteDoCo. Volgens De Fijter zit er meer in voor de ploeg van Van Bijsterveld. "Het is moeilijk te voorspellen wie er dit seizoen kampioen gaat worden, dus dat betekent dat je kans maakt. We staan nu tweede en zijn nog geen wedstrijd van de mat gespeeld. Aan de andere kant hebben we ook onnodig punten laten liggen. We zijn dus een kandidaat voor de eerste plek. Ik zou het leuk vinden om de stap naar de Topklasse te maken."

Van Bijsterveld was eerder trainer van Nieuw Lekkerland, DBS, UDI’19, Schijndel en Oisterwijk.