-->

Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Johan van der Werff per direct weg bij Wilhelmina'26

15 mei 2018, 20.42NieuwsUpdate

WIJK EN AALBURG - Johan van der Werff is niet langer trainer van Wilhelmina'26, meldt AD/Rivierenland. Nadat Van der Werff dinsdagavond afscheid had genomen van de selectie, heeft de club ook zelf het nieuws naar buiten gebracht.

Assistent-trainer Bert Schouten heeft zich solidair verklaard met Van der Werff. Het duo vertrekt volgend seizoen naar Altena.

Van der Werff geeft tegenover het AD aan zelf ook al van plan geweest te zijn om op te stappen.

Embedded rich media on Twitter

Het bestuur van Wilhelmina'26 meldt in een verklaring: 'Een aantal incidenten en meningsverschillen vanaf medio oktober, met het artikel in het Brabants Dagblad van afgelopen maandag als spreekwoordelijke druppel, is er debet aan. Het bestuur en de TC distantiëren zich dan ook volledig van het bewuste artikel, waarin het beleid van Wilhelmina'26 wordt afgevallen en twee spelers persoonlijk benoemd worden als verantwoordelijken van de nederlaag. Wij zijn van mening dat we met z'n allen winnen, maar ook met z'n allen verliezen en dat het in de media afvallen van spelers het groepsproces niet bevordert'.

'Het bestuur betreurt op deze wijze afscheid te moeten nemen van een trainer waarmee drie geweldige seizoenen zijn beleefd, maar zag geen andere mogelijkheid dan op deze manier Johan de hand te schudden en een succesvolle tijd bij Altena te wensen'.

Johan van der Werff twittert: 'Na 4 jaar intensieve samenwerking helaas niet op de manier afscheid kunnen nemen van @vvWilhelmina26 zoals gehoopt. Helaas is dit ook de voetbalwereld..#nohardfeelings #allthebest

(later meer)