Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Johan van der Werff vertrekt na dit seizoen bij Wilhelmina ’26

18 nov 2017, 21.59Nieuws

WIJK EN AALBURG/WERKENDAM – De wegen van trainer Johan van der Werff en Wilhelmina’26 scheiden zich aan het eind van het seizoen.

“Vier seizoenen is een mooie periode, het is tijd voor een nieuwe uitdaging”, aldus de Werkendamse oefenmeester.  “We gaan kijken wat er op mijn pad komt. Ik wacht af. Maar na een kampioenschap met Wilhelmina en twee keer handhaving, dat ik dit voetbaljaar ook hoop te bereiken, heb ik getraind naar de mogelijkheden bij deze club.”

Waar zijn trainerstoekomst ligt, weet Van der Werff nog niet. “Ik heb ook vier jaar bij VVGZ getraind, die omgeving bevalt mij eveneens goed. Dichtbij mijn werk in Dordt, is prima. Maar ook voor een club in mijn huidige voetbalomgeving sta ik open. We gaan het zien.”

Theo Sprong

Verslaggever regio Alblasserwaard Mail Theo >