Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Johnny Lommers beloont ploeg en zichzelf met weer een treffer bij invalbeurt

15 mei 2019, 07.07Nieuws
(foto: Jan Noorlandt)

WERKENDAM - Het lijkt een vastigheidje te worden voor trainer Michel Langerak. Als de ploeg in de penarie zit breng hij Johnny Lommers en dan komt het goed.

Zijn eerste invalbeurt uit bij De Treffers duurde vijf minuten. Vorige week kopte de Werkendamse spits bij een invalbeurt zijn team naar een gelijkspel tegen VVSB. Zaterdag was het na een lange busreis richting de Duitse grens opnieuw raak. Kozakken Boys zat zo vast als een huis en had bij een 2-0 achterstand een impuls nodig. Lommers liep direct na rust al warm en viel in de 56ste minuut in. Het was meteen raak.

“Ik moest de ruimtes om spits Charlton Vicento gaan zoeken en toen hij doorkopte kon ik de bal binnenlopen. Fantastisch om zo in te vallen. En dat wij dan uiteindelijk nog winnen ook is helemaal geweldig. Ik zou natuurlijk het liefst elke wedstrijd spelen, maar ik moet het op deze manier opbouwen.”

Mogelijk beloont Langerak hem op de laatste speeldag met een basisplaats als Kozakken Boys de periodetitel tegen HFC al veiligstelde. “Dat zou wel een droom zijn, maar dat is aan de trainer.”

Animator
Michel Langerak houdt van het type speler Johnny Lommers. “Als ik hem erin breng, gebeurt er iets. Hij geeft meteen alles en brengt een gezonde dosis agressiviteit. Dat verwacht je ook van een wisselspeler. Hij heeft ons nu al een paar keer geholpen. In Hardenberg maakt hij de aansluitingstreffer. Hij is dus de animator van de wederopstanding. Hij heeft alles om een goede spits te worden. Goed in zijn aannames, kopsterk, doelgericht en altijd op zoek naar de goal. Of ik hem nog een keer kan belonen met een basisplaats weet ik niet, daar moet ik nog keuzes in maken. Maar Johnny wordt steeds meer een kandidaat om aan een wedstrijd te gaan beginnen.”

(bron: Kozakken Boys Thuispagina's in Het Kontakt Altena)