Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

Juanito Sequeira directe versterking voor ASWH

02 feb 2017, 15.16Nieuws

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Derdedevisionist ASWH heeft zich voor de rest van het seizoen per direct versterkt met Juanito Sequeira. ASWH kon hem aantrekken, omdat hij in december is vertrokken bij Achilles '29. Er een plaats vrij in de Ambachtse selectie na het vertrek van Jeffrey Altheer in oktober.

De 34-jarige Sequeira doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en speelt al jaren in het betaald voetbal. Hij droeg sinds zijn debuut in 2003 de shirts van Excelsior, FC Dordrecht, Helmond Sport en Achilles '29. Bij die laatste club was hij sinds de zomer actief. De Rotterdammer brengt dus een schat aan ervaring mee.

Sequeira traint al enkele weken mee met ASWH. Inmiddels zijn alle administratieve handelingen succesvol afgerond en daardoor is de middenvelder per direct inzetbaar voor het team van trainer Jack van den Berg.

Lees meer over : ASWH, Juanito Sequeira